SpeakEasy

SpeakEasy is een reizend platform gebaseerd op kunst. Het project is een multidisciplinaire online kunst platform. Het concept is ontstaan bij de gedachte aan gebrek aan een Rotterdam based platform. De vraag naar online entertainment groeide massaal. SpeakEasy maakt daar een groot deel van uit. Naast entertainment doeleinden heeft SpeakEasy ook als doel om een platform te bieden voor voornamelijk Rotterdam based kunstenaars, in het breedste zin van het woord.

 

SpeakEasy Seizoen 2

Nieuwer, groter, beter! Met dezelfde missie van het vorig seizoen komen wij dit seizoen niet alleen met nieuwe samenwerkingen, maar ook een nieuwe locatie, nieuwe artiesten en nog wat bekendere gezichten die, net als ons, niet hebben stilgezeten. Dit seizoen hebben wij niet alleen de artiest en hun kunst maar ook het verhaal erachter.

SpeakEasy Seizoen 1

SpeakEasy is een gelegenheid waar illegaal alcoholische drank werdt verkocht tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten van 1920 tot 1933, toen de verkoop en productie van alcohol veelal verboden was. Nu 100 jaar later herhaalt de geschiedenis zich in een ander jasje. Een culturele drooglegging. In een tijd waar evenementen sociaal niet verantwoord is en social distancing een begrip is geworden. Is de vraag naar entertainment niet gedaald. Het tegenovergestelde juist. Om deze reden hebben Poëet Club, Tv Rijnmond en The Culture Hub hun handen in een geslagen. Om een online platform te creëren. Zodat u nog steeds van je favoriete artiesten kan genieten vanuit uw luie stoel. Van zang tot poëzie en alles daartussen. SpeakEasy is het antwoord op de vraag naar meer in een tijd waar minder aangeboden wordt.