LAAT JOUW VERGADERING OF GESPREK POETISCH tot leven komen

Met poetische bemiddeling maken wij een poetisch verslag in de vorm van poëzie, spokenword, audiovisueel of een artestieke tekening. Notuleren was nog nooit zo eenvoudig, duidelijk en leuk geweest!

Poëzie

Laat jouw meeting bijgewoond worden door een poeet en ontvang een poetische heldere notule als samenvatting van de dag.

Spokenword

Soms is het fijn om terug te horen wat er zojuist is besproken. Wij kunnen op een gedetaileerde, maar vooral verbindende, wijze jouw dag omzetten tot een spokenword voordracht.

audiovisueel

Bewaar jij jouw vergadering liever voor een langere tijd in het archief? Wij kunnen, in combinatie met een kunstzinnige discipline, jouw meeting vastleggen voor de toekomst!

artestiek getekend

Het verhaal kan ook heel duidelijk gemaakt worden door het in een oog op slag te zien: een tekening. Wij verzorgen een heldere tekening of schilderij op basis van een idee, boodschap of verhaal.

Kies het perfecte plan

Het kan lastig zijn om een buitenstaander mee te nemen in een intiem zakelijk of persoonlijk gesprek. Op basis van deze gesprekken rangschikken wij de opties waaruit gekozen kan worden. Zie hieronder welke pakketten wij aanbieden om jouw notule tot leven te brengen. 

Goud

Vanaf €249,95 Per bijeenkomst

Platina

Vanaf €499,95 Per bijeenkomst

Diamant

Prijsopgave op aanvraag Per bijeenkomst

Close Menu